Upseeriratsastajat ry, vuodesta 1936

Ajankohtaista

Seuran syyskokous 15.11. valitsi Upseeriratsastajille uuden hallituksen vuodelle 2012. Seuran puheenjohtajana jatkaa Marko Maaluoto ja hallituksessa vanhoina jäseninä Seppo Haario, Reijo Hietamäki, Pia Tanskanen ja Kari Vuorivirta. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Marjo Ilanko ja Kirsi Fagerlund. Seuran rahastonhoitajana jatkaa Klaus Raninen ja tilintarkastajina Matti Mäkinen ja Tapio Kasanen sekä heidän varahenkilönään Terttu Sulkamo.
Katsokaa linkki SRL sivuille UpsR 75 vuotisjuhlasta
LINKKI http://upseeriratsastajat.sporttisaitti.com/tapahtumat/75-vuotisjuhlat/ UpsR on Suomen kymmeneksi vanhin yhä toimiva ratsastusseura. Tänä vuonna 75 vuotta täyttävä seura on juhlistanut merkkivuottaan Santahaminassa järjestetyssä saunaillassa sekä seuran syyskokouksessa.
Upseeriratsastajien jäsenesittelyitä löytyy sivuiltamme (seuran esittely-jäsenistön esittely) http://upseeriratsastajat.sporttisaitti.com/seuran_esittely/jaseniston-esittelyt/
Kuvia 75-vuotisjuhlasta löytyy Tapahtumat-osiosta
Olemme tilaamassa uusia UpsR ratsastusliivejä- jos kiinnostuit, laita sähköpostia seuran meiliosoitteeseen. Liivi tulee olemaan seuran virallisissa väreissä, eli tummanvihreä ja keltaiset brodeeraukset.
RSS ATOM